We zijn Live!

Welkom op onze vernieuwde website. We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd in onze webshop en meer voorbeelden van gebruikerstoepassingen op de site geplaatst.

Maar daar is het niet bij gebleven, want we hebben ook onze garantievoorwaarden op de Photomast aangepast. U krijgt levenslange garantie op de mast en de bijbehorende Rammount houders.

Wij geloven in de kwaliteit van ons product en zijn er zeker van dat u met de aankoop van de Photomast een uniek en duurzaam stuk gereedschap in handen heeft waarmee u uw klanten zult blijven verrassen.

Houd deze website in de gaten voor alle toekomstige product updates en innovaties.

Uw Photomast team.

Blog archive

Photomast, levenslange garantie!

In diverse disciplines binnen de fotografie zorgt de Photomast voor een hogere klanttevredenheid en meer opdrachten. Ik ben er van overtuigd dat hoogtefoto’s van toegevoegde waarde zijn en dat blijkt inmiddels wel uit de vele dankbetuigingen die ik van klanten wereldwijd heb mogen ontvangen.

Onze fotomasten

Wij bieden een levenslange garantie op onze hoogtestatieven. De Photomast MK2 is gemaakt van het beste hoge dichtheid carbonfiber en is daarom het stabielste fotomast ter wereld. Wilt u een hoogtefotografie statief kopen? Bekijk dan nu de producten!

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Photomast Nederlands