×

Telescoopmast kopen

Verkrijgbaar in 4 verschillende hoogtes. Levenslange garantie

Bekijk onze referenties

Ontdek alle voordelen van een telescoopmast van Photomast

Onze telescoopmasten zijn eenvoudig te gebruiken, zeer compact, handig om mee te nemen vanwege het lichte gewicht, makkelijk op te zetten en zeer stabiel. U kunt uw camera eenvoudig gebruiken met een app via uw smartphone of tablet. U kunt elk formaat houder kiezen om uw smartphone of tablet te bevestigen op de telescoopmast.

Verschillende soorten toepassingen

Onze telescoopmast kunt u voor veel toepassingen gebruiken. Naast vastgoedfotografie, is een telecoopmast zeer geschikt voor sport-, politie, pers- bouw- en evenementenfotografie.

Assortiment van Photomast

U profiteert van levenslange garantie en heeft de keuze uit vier soorten: 4, 6, 8 & 10 meter. De telescoopmast is eenvoudig mee te nemen in een bijbehorende transporttas die eveneens zorgt voor extra bescherming.

Photomast, levenslange garantie!

In diverse disciplines binnen de fotografie zorgt de Photomast voor een hogere klanttevredenheid en meer opdrachten. Ik ben er van overtuigd dat hoogtefoto’s van toegevoegde waarde zijn en dat blijkt inmiddels wel uit de vele dankbetuigingen die ik van klanten wereldwijd heb mogen ontvangen.

Onze fotomasten

Wij bieden een levenslange garantie op onze hoogtestatieven. De PHOTOMAST MK2 is gemaakt van het beste hoge dichtheid carbonfiber en is daarom het stabielste fotomast ter wereld. Wilt u een hoogtefotografie statief kopen? Bekijk dan nu de producten!

[]