Hoogtefotografie met statief of mast

Photomast

Hoogtefotografie met statief of mast

Levenslang garantie

Bekijk onze video Bekijk onze FAQ

Hoogtefotografie met statief & mast

Hoogtefotografie is een geweldige manier om een sfeerimpressie te creëren zoals van een nieuwswaardige gebeurtenis, evenement, bouwproject of woning. Een hoogtemast wordt steeds vaker ingezet om objecten vanuit een ander, overzichtelijk perspectief te laten zien. Met drones kunt u tegenwoordig eenvoudig luchtfoto’s maken, maar aan het gebruik van drones zijn veel restricties verbonden. Zo mag je met een drone niet vliegen in zogenaamde ‘no-fly zones’ en moet je in het bezit zijn van een pilotenbrevet. Een hoogtestatief of cameramast biedt uitkomst. Daarmee maakt u eenvoudig en veilig:

  • Sfeerbeelden van drukbezochte evenementen zoals sportwedstrijden en festivals
  • Opnames van (verkeers)ongelukken en andere 112 incidenten die verslaggeving waard zijn
  • Beelden voor dak- en andere bouwinspecties
  • Foto’s van woningen en hun perceel voor een indrukwekkende woningpresentatie en meer interesse van eventuele kopers

Meer info/video

Voordelen van hoogtefotografie

Hoogtefotografie biedt de kans om evenementen en objecten in hun geheel vast te leggen, zonder dat bepaalde obstakels het beeld belemmeren. Hierdoor krijgen kijkers eenvoudig en snel een volledig beeld van de situatie. Daarbij heeft u geen vergunning nodig om hoogtefoto’s te mogen maken met een hoogtestatief, waar u bijvoorbeeld met een drone niet zomaar in een woonwijk mag vliegen om hoogtefoto’s te maken. Voorbeelden en resultaten van hoogtefotografie door middel van een fotomast vindt u hier.

Bekijk producten

Meer weten over hoogtefotografie?

Wilt u meer weten over onze Photomast? Neem vrijblijvend contact op en we adviseren u graag over hoe u de mast kunt gebruiken voor hoogtefotografie. Of bestel het hoogtestatief van uw ideale lengte en ervaar zelf de snelheid en het gebruiksgemak van onze fotografiemast. Wij hebben veel vertrouwen in ons product en daarom geven we levenslange garantie!

Contact

Eenvoudig en snel

Door uw camera op ons hoogtestatief te monteren en deze op afstand te bedienen, kunt u eenvoudig, snel en veilig hoogtefoto’s maken. De Photomast is namelijk gemaakt van carbon fiber met een hoge dichtheid wat zorgt voor extra stijfheid. Iedere Photomast is voorzien van een gepatenteerde rubbervoet, waardoor vibraties tot een minimum beperkt worden en maximale stabiliteit gegarandeerd is op iedere ondergrond.

Tip: in onze FAQ leest u meer over de unieke eigenschappen van de Photomast!

Bekijk producten

Maten

Afhankelijk van uw wensen en behoeften is de Photomast leverbaar in verschillende lengtes:

Iedere mast voor hoogtefotografie is bij ons voorzien van 3/8″ RVS schroefdraad en wordt geleverd met een statiefkop naar keuze. Daarnaast kiest u een RAM Mount smartphone- of tablethouder voor uw tablet of smartphone. Bijgeleverd is ook een gepolsterde transporttas die zorgt voor extra bescherming van uw materiaal en die het makkelijk maakt om het hoogtestatief te vervoeren.

Bekijk producten