Mobiele hoogtestatieven

Photomast

Mobiele hoogtestatieven

Levenslang garantie

Bekijk onze video Bekijk onze FAQ

Mobiele cameramasten & hoogtestatieven

Mobiele cameramasten zijn ideaal voor het maken van prachtige hoogtefoto’s. De Photomast is gemaakt van lichtgewicht hoogwaardig carbon fiber dat vibraties beperkt. Daarnaast is de mast snel en makkelijk hanteerbaar en bovendien kunt u hem gebruiken op plekken waar drones niet zijn toegestaan zoals in ‘no-fly zones’. Kortom, onze cameramasten zijn onmisbare tools voor iedere fotograaf die zich bezighoudt met architectuur, woning-, pers- en evenementenfotografie.

  • Ontworpen en geproduceerd door fotografen
  • Licht qua gewicht door hoogwaardig carbon fiber
  • Makkelijk te gebruiken en transporteren
  • Gepatenteerde klemmen voor extra snelheid en betrouwbaarheid
  • Gepatenteerde rubberen voet voor optimale stabiliteit op iedere ondergrond

Meer info/video

Veiligheid voorop

Als fotograaf houdt u uw belangrijke apparatuur natuurlijk het liefst veilig in de lucht. Daarom is de Photomast voorzien van een waterbestendige en anti-slip rubberen voetplaat. Dankzij dit monopod systeem houdt u meer controle over de mast en verkleint u de kans op struikelgevaar dan wanneer u een driepootstatief (tripod) zou gebruiken. Het maakt ons hoogtestatief bovendien eenvoudig te gebruiken op zachte of ongelijke ondergronden!

Bekijk producten

Cameramasten bestellen

Wilt u meer informatie of direct één van onze mobiele cameramasten bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel direct online en profiteer van levenslange garantie op uw nieuwe fotografiemast!

Contact

Makkelijk en snel te hanteren

Photomast cameramasten beschikken over gepatenteerde klemmen die u de telescopische mast razendsnel in- en uit laten schuiven terwijl u met kleine handbewegingen de mast kunt draaien en beelden in de juiste compositie en hoek vastlegt. Precies op het juiste moment. Daarnaast zijn onze mobiele hoogtestatieven respectievelijk 40% en 30% lichter dan aluminum of glasvezel alternatieven. Het hele systeem weegt slechts een paar kilo en is dus eenvoudig te verplaatsen!

Bekijk producten

Maatvoeringen & extra’s

Onze mobiele cameramasten zijn in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar:

De cameramast wordt geleverd inclusief een statiefhoofd naar keuze, neigkop, verbindingsarm en RAM Mount houder zodat u uw eigen smartphone of tablet veilig kunt gebruiken als afstandsbediening. Daarnaast ontvangt u een handige opbergtas die de Photomast beschermt en waarmee u het systeem eenvoudig kunt transporteren. Een Camranger (optioneel) zorgt er daarbij voor dat u altijd en overal een Wifi verbinding via uw smart-device in stand houdt met uw camera. Kortom, alles wat u nodig heeft om altijd en overal de mooiste hoogtefoto’s te kunnen maken.

Bekijk producten