Telescopische mast

Photomast

Telescopische mast

Levenslang garantie

Bekijk onze video Bekijk onze FAQ

Telescopische mast voor camera’s

De telescopische mast is een essentieel instrument voor prachtige hoogtefotografie. Het stelt u namelijk in staat om in een handomdraai de invalshoek en compositie van de foto te veranderen. Een mast werkt sneller en makkelijker dan een drone en is bovendien overal te gebruiken. Met uw camera op onze stabiele Photomast maakt u dus eenvoudig sfeerfoto’s van (drukke) evenementen, inspecteert u daken en goten en creëert u prachtige foto’s van panden of woningen en hun perceel.

  • Ontworpen en geproduceerd door fotografen
  • Licht qua gewicht door hoogstaand carbon fiber
  • Makkelijk te gebruiken en transporteren
  • Gepatenteerde klemmen voor extra snelheid en betrouwbaarheid
  • Gepatenteerde rubberen voet voor optimale stabiliteit op iedere ondergrond

Meer info/video

Controle & stabiliteit

Onze unieke telescopische mast is ontworpen voor maximale controle en veiligheid. Altijd en overal. De combinatie van een rubberen basis en een monopole systeem maakt onze uitschuifbare Photomast makkelijk en veilig te gebruiken. U geeft de controle immers niet uit handen zoals met een driepootstatief (tripod). Bovendien heeft u met dit systeem slechts kleine handbewegingen nodig om direct de compositie en hoek van het beeld te veranderen.

Lees meer over onze unieke rubbervoet in onze FAQ.

Bekijk producten

Meer weten over onze telescopische mast?

Wilt u meer weten over onze telescopische mast en haar mogelijkheden? We vertellen u graag meer over de Photomast MK2. Of bestel uw ideale lengte en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om veilig en snel foto’s van woningen en hun perceel, evenementen en nieuwswaardige gebeurtenissen te maken. Wij hebben veel vertrouwen in ons product en daarom geven we levenslange garantie!

Contact

Ultiem gebruiksgemak

De telescopische mast blinkt daarnaast uit in gebruiksgemak. Het compacte systeem is extreem licht (40% lichter dan aluminium en 30% lichter dan glasvezel), waardoor u de mast eenvoudig meeneemt naar iedere locatie en daar moeiteloos verplaatst naar de beste plek. Bovendien zijn koolstofvezels sterker, stijver en houden ze eventuele vibraties beperkt. Kortom, alles wat u nodig heeft om veilig luchtfoto’s te kunnen maken.

Bekijk resultaten

Lengtes & opties

De Photomast telescopische mast voor fotografie is verkrijgbaar in de volgende maatvoeringen:

Iedere uitschuifbare cameramast beschikt over een 3/8″ RVS schroefdraad zodat u iedere statiefkop kunt monteren. Daarnaast wordt onze telescopische mast geleverd met een monopod statiefhoofd naar keuze. Ook kiest u een originele RAM Mount houder voor uw smartphone of tablet. Daarbij zorgt de meegeleverde transporttas voor nóg meer gebruiksgemak en bescherming van uw materiaal. De optionele CamRanger zorgt voor een feilloze Wifi verbinding tussen uw camera en de smartphone of tablet. Overal ter wereld.

Bekijk producten