Mijn ervaringen met bestaande hoogtemasten

Als professionele architectuur- en woningfotograaf kreeg ik steeds vaker het verzoek om hoogtefoto’s te leveren. Diverse systemen heb ik uitgeprobeerd, maar ze waren groot, zwaar, kostbaar, tijdrovend en ongemakkelijk om te vervoeren.

Ik had zelfs een dure drone gekocht, maar ook deze leverde niet het gewenste resultaat op en was moeilijk te hanteren. Daarnaast is de wetgeving in veel landen vanwege privacy regels al veel strenger geworden voor drones.

De zoektocht naar de ideale fotomast

Wat ik wilde moest compact, licht, betaalbaar, snel inzetbaar en makkelijk te vervoeren zijn. De mooiste fotografische composities liggen tussen de 4 en de 10 meter als het hoogtefoto’s betreft en daarom moest het die kant op gaan. Omdat ik nergens kon vinden wat ik hebben wilde, heb ik uiteindelijk besloten zelf een fotomast te ontwerpen.

Nadat ik een prototype had ontwikkeld van carbonfiber buizen, heb ik het ontwerp steeds verder verbeterd. Dit prototype van de Photomast heb ik naar tevredenheid van mezelf en van mijn klanten een tijd lang ingezet.

Van ervaringsdeskundige tot producent van de Photomast

Omdat diverse collega’s en makelaars positief reageerden op mijn zelf ontwikkelde hoogtemast, heb ik besloten de mast nog verder door te ontwikkelen met gebruik van de beste materialen en deze op de markt te brengen. Ik ben er trots op dat dit na een half jaar van ontwikkelen en testen uitstekend gelukt is!

De voordelen van de Photomast:

  • ontwikkeld voor de fotograaf
  • snel en eenvoudig gebruiksklaar te maken
  • makkelijk in gebruik
  • degelijk geconstrueerd
  • ultralicht
  • snel en makkelijk te verplaatsen

In diverse disciplines binnen de fotografie zorgt de Photomast voor een hogere klanttevredenheid en meer opdrachten. Ik ben er van overtuigd dat hoogtefoto’s van toegevoegde waarde zijn en dat blijkt inmiddels wel uit de vele dankbetuigingen die ik van klanten wereldwijd heb mogen ontvangen.

John Sinderdinck